vrijdag 27 mei 2011

Nathalie Meskens en Ronny Mosuse op 't Waait in 't park

Nathalie Meskens en Ronny Mosuse op 't Waait in 't park.
Zondag staat een nieuwe editie van 't Waait in 't park op het programma, met Nathalie Meskens als zangeres. De vorige ging de geschiedenis in als 't Regent in 'tpark, maar dat kon het enthousiasme van de cultuur- en milieuraad niet temperen om opnieuw uit te pakken met een familie-evenement op de Dag van het Park. Het gratis familiefestival met picknick vindt plaats van 12 tot 19 uur in het George van Raemdonckpark.
Alborea opent de festiviteiten: deze vijf muzikanten brengen klezmermuziek (traditionele Joodse muziek, nvdr.), waarbij ambiance verzekerd is. Daarna komt actrice Nathalie Meskens met haar band bewijzen dat ze naast acteren ook kan zingen. Ronny Mosuse sluit in zijn eentje de middag af met zijn gitaar. Doorlopend kan het publiek kijken naar een kortfilm met Wim Helsen en Philippe Geubels.
Wie niet mag ontbreken op 'tWaait in 't park, is Warre: deze Boechoutenaar sleepte op het Belgisch kampioenschap orgeldraaien in 2010 de titel 'beste senior orgeldraaier' in de wacht.
Kinderen jonger dan tien jaar en kleuters kunnen terecht in het scoutslokaal, waar Cynthia Janssen uitpakt met een bosvertelling voor de kleinsten en een kasteelverhaal voor de tienjarigen. De kinderen kunnen ook aan de slag in het parkatelier, waar ze in een workshop mooie dingen maken met natuurelementen. Het familiefestival met Nathalie Meskens is gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten