donderdag 2 februari 2012

Nathalie Meskens binnenkort bij vtm met 'Danni Lowinski'


Nathalie Meskens binnenkort bij vtm met 'Danni Lowinski'Met 'Danni Lowinski'(Nathalie Meskens) introduceert vtm een fictiereeks met een hoog feel-goodgehalte en vol speelse knipogen.

Dertien afleveringen lang kan de kijker met de glimlach meeleven met Danni Lowinski, een ex-kapster van vooraan in de dertig die enkele jaren geleden besloot om haar leven over een andere boeg te gooien en zich vol overgave op een studie rechten te werpen.

Na het behalen van haar diploma wil 'Danni Lowinski'(Nathalie Meskens) aan de slag als advocate, maar geen enkel advocatenbureau neemt haar ernstig. Haar looks zijn een tikkeltje te ordinair voor een deftig bureau en ze komt dan ook niet aan de bak.

Maar de ondernemende 'Danni Lowinski'(Nathalie Meskens) zet door. Ze opent haar eigen kantoortje in een winkelcentrum in haar thuisstad Genk en geeft er aan gewone mensen juridische bijstand voor 1 euro per minuut.

Nathalie Meskens, die op de 4de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren diverse keren werd onderscheiden, geeft gestalte aan de pittige, warmhartige en ondernemende Danni Lowinski. De andere vaste rollen worden ingevuld door Kürt Rogiers, Mathias Sercu, Marianne Devriese, Michel van Dousselaere en Raouf Hadj Mohamed.

'Voor de Show' (vtm) ging een tijdje terug al eens kijken op de opnameset.

'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens, dit voorjaar bij vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten