vrijdag 22 maart 2013

Nathalie Meskens als 'Danni Lowinski' begeeft zich tussen Eline De Munck en de missen


Nathalie Meskens als 'Danni Lowinski' begeeft zich tussen Eline De Munck en de missen

Op het einde van de derde aflevering van 'Danni Lowinski' zag de pittige sexy advocate -samen met meer dan een miljoen kijkers- hoe haar ex-vriend Olivier (gespeeld door Kürt Rogiers) in de wagen aan het flikflooien was met zijn collega Anke (Amaryllis Uitterlinden).

Danni (Nathalie Meskens) laat het echter niet aan haar hart komen en steekt al haar energie in een nieuwe zaak. Daarvoor infiltreert ze in het miss-milieu in de discotheek Rio, waar onder andere de blonde Valerie (een gastrol voor Eline De Munck) een gooi doet naar het felbegeerde lint. Beide dames doen hun mooiste bikini aan en werpen al hun troeven en tetten in de strijd om datgene te krijgen wat ze willen: Valerie de titel Miss Rio, Danni een nieuwe professionele overwinning.

Miss Rio
Sylvie, het nichtje van Bieke, wint juridisch advies in bij Danni. Het meisje won de maandelijkse missverkiezing in de club Rio en heeft  dus recht op het prijzengeld van 10.000 euro. Wat Sylvie echter niet had gelezen in het contract waren de kleine lettertjes: siliconenborsten zijn niet toegelaten. Ze kan dus fluiten naar haar geld. Maar volgens Sylvie praatte Tony Vroman, de baas van de Rio, haar die borstvergroting zelf aan. Danni stelt alles in het werk om de 10.000 euro toch te ontfutselen van Vroman, zodat de werkloze Sylvie 'haar tweeling'(haar siliconen borsten) aan de bank kan terugbetalen.

Wanneer de vriendengroep haar uitdaagt om zelf mee te doen aan de volgende missverkiezing, wil Danni(Nathalie Meskens) hot als ze is, bewijzen dat ze de confrontatie met de afgetrainde tienermeiden aandurft. Olivier weet duidelijk dat de advocate achter de twee aanslagen op zijn wagen zit, maar Danni en Sven doen alsof hun neus bloedt. Er hangt trouwens flink wat spanning in de lucht tussen de twee, sinds hun net-niet-kus.

Gastacteurs: Eline De Munck (Valerie), Daphne Wellens (Sylvie), Eric Kerremans (Tony Vroman), Christel Domen (Katja De Boosere), Jits Van Belle (Siska Vroman), Ellen Petri (barkeepster Conny), Gert Winckelmans (advocaat), Karel Deruwe (Rechter Hanssens), e.a.

Eline De Munck weer topless in film Crimi Clowns

Wie de tv-reeks Crimi Clowns heeft gevolgd, is het vast niet vergeten: Eline De Munck (24) die als stripdanseres in hoogst natuurlijke staat bloot over het podium kronkelt. De Munck herneemt dat rolletje nu in Crimi Clowns - The Movie , de film van Luc Wyns die vanaf 3 april in de bioscoop loopt.

‘Natuurlijk zal ik van sommige mensen wel weer commentaar krijgen: Amai, die durft . Maar de uitdaging van een extreem personage vind ik net zo leuk. Ik ben daar trouwens ook niet alleen in, hé. Marie Vinck loopt ook wel eens met haar borsten bloot in een film. Bovendien sta ik niet helemáál in mijn blootje. Ik heb nog een slipje aan en van die dingetjes op mijn tepels. Het bloot past ook perfect in de context van deze film, waarin het er behoorlijk ruig aan toegaat. Functioneel bloot, heet dat.'

'Wat een kanjer van een madam #DanniLowinski', passeerde donderdagavond 28 februari op Twitter toen de eerste aflevering van het tweede seizoen van de feel-goodreeks van start ging.

'En of #DanniLowinski goed staat met dan Genk-truitje!', bevestigde ook Jelle Vossen, aanvaller bij KRC Genk.

Evenveel worsten de opvallende advocate in de eerste aflevering aan een grondig onderzoek onderwierp om in de rechtszaal haar gelijk te krijgen, evenveel fans waren blij dat Nathalie Meskens en de andere acteurs met 'Danni Lowinski' terug op het scherm te zien zijn. Meer dan een miljoen kijkers (gemiddeld 1.072.758, goed voor een marktaandeel van 36,1%;  live +5 en VVA 18-54) zagen hoe Rik Verheye en Rudy Morren hun intrede deden in de tweede reeks als respectievelijk security agent Sven en fietsenmaker Dries.

In de tweede aflevering op donderdag 7 maart trekt Danni op speurtocht uit in het rusthuis Avondrood om een verdacht zaakje te onderzoeken. Daar krijgt ze inside information van de oudere generatie. Georges Bracke (gastacteur Jaak Van Assche) en Lydia ('Benidorm Bastard' Irène Vervliet) doen hun boekje open over het bejaardentehuis.

Het leven als kapster ligt al even achter haar, maar die kennis komt Danni goed van pas wanneer mevrouw De Winne (gastactrice Lut Tomsin) juridisch advies nodig heeft in verband met een kapselkwestie.

Aflevering 2
Johan Rappe heeft 8 jaar gespaard om zijn moeder Clara later te kunnen begraven in het graf naast zijn vader. Vijf weken geleden is de vrouw gestorven maar de directie van het rusthuis liet na om hem te verwittigen van het overlijden. Meer nog, ze hebben Clara laten begraven op een anonieme rustplaats. Een zaakje dat stinkt... en dat dus grondig onderzocht moet worden, vindt Danni. En Bieke, Niels en Dries zouden Bieke, Niels en Dries niet zijn, moesten ze haar niet willen helpen. Roman komt vast te zitten in de lift van het appartementsgebouw, in het niet zo fijne gezelschap van een vandaal.

Gastacteurs: Jan Hammenecker (Johan Rappe), Lut Tomsin (mevrouw De Winne), Jaak Van Assche (Georges Bracke), Irène Vervliet (Lydia), Veerle Eyckermans (directrice rusthuis Avondrood), Darya Gantura (kapster Kimberly), Monika Dumon (rechter Roeland), Amaryllis Uitterlinden (Anke Brouwers), Maarten Mertens (Justin), e.a.

Tweede boek in de winkel
'Danni Lowinski' is nu ook opnieuw te verslinden in boekvorm. Sinds dinsdag ligt het tweede boek 'Danni Lowinski: Gebroken wit' in de winkel. Daarin komt een hopeloos verliefde vrouw aankloppen bij Danni. Ze is dolgelukkig met haar jongere, exotische lover en ze hebben beslist om te trouwen. Maar niet iedereen gelooft in hun liefde en het koppel wordt beschuldigd van een schijnhuwelijk. Danni is dol op romantische love stories en besluit de zaak aan te nemen. Maar wanneer ze wat dieper begint te graven, blijkt dat niet alles rozengeur en maneschijn is. Ondertussen klaagt Danni Lady Gaga aan voor plagiaat, moet ze Olivier ontwijken en haar vader beschermen voor een Russische schone. Ze heeft dus geen tijd meer voor haar eigen liefdesleven... of wel?

Nathalie Meskens: "Ik heb het geluk aan mijn gat hangen"

 Danni Lowinski, Tegen de sterren op, de titel van ‘populairste tv-persoonlijkheid’... Het is tegenwoordig weer al Nathalie Meskens (30) wat de klok slaat.

Je noemt Danni Lowinski ‘een vrouw die geen cadeaus van het leven heeft gekregen’. En jij, heb jij cadeaus gekregen?
Ik vind van wel: ik heb het geluk aan mijn gat hangen, zeg ik altijd. Je kan me moeilijk een pechvogel noemen. Ik merk vaak dat, eenmaal ik beslist heb om aan een productie mee te werken, mensen snel enthousiast worden, mee op de kar springen. Niet dat ik nooit in slechte series heb gespeeld, maar meestal lukken mijn projecten wel, en worden ze goed onthaald.

Nog een cadeau dat jij van het leven hebt gekregen, is je uiterlijk, als we de vele mannen op allerhande internetfora mogen geloven.
En toch wagen die mannen nooit hun kans bij mij. Ik denk dat ik uitstraal dat zij, mochten ze het dan toch eens willen proberen, zich - hoe zal ik het zeggen - een beetje belachelijk zouden maken… (lacht) Ik ben supergelukkig getrouwd. Iedereen weet dat, dus ook die mannen.

Jeroen, jouw wederhelft sinds zeven jaar, is ook populair bij de dames. Zijn er vrouwen die redeneren van: ‘Eens zien of ik de man van Nathalie Meskens kan binnendoen’?
Dat ze maar proberen, hé!
In die zeven jaar is er veel gebeurd. Je werd alsmaar populairder, om maar iets te noemen. Hoe belangrijk was geld in de professionele beslissingen die je hebt gemaakt?
Ik ga daar eerlijk in zijn: ik vind geld zéér belangrijk. Omdat ik er mijn vrijheid mee koop, mensen mee betaal om dingen te doen die ik zelf niet wil doen. Ik zou zeer ongelukkig zijn als ik geen geld had, wat niet betekent dat ik mijn beslissingen laat afhangen van het financiële plaatje. Zo maken we bijvoorbeeld géén winst met Yam Thai, en dat zal ook de volgende jaren niet aan de orde zijn.

Gezinsuitbreiding heeft bij jullie blijkbaar nog nooit op de planning gestaan.
Klopt, dat moedergevoel wil maar niet komen. En als dat gevoel er niet is, moet je dat ook niet forceren. Dus wachten we er nog mee. Misschien komen er ooit kinderen, misschien ook niet.

"Ik heb mijn vrouw liever ronder en blonder"

Jeroen Van Dyck heeft er sinds kort een brunette bij. Nathalie Meskens verloor de nodige pondjes en verfde haar lokken bruin. "Ik moet toegeven dat ik het er toch wat moeilijk met heb."

"Ik wist niet dat ik zo verknocht ben aan haar blonde haren. Ik loop Nathalie soms gewoon voorbij. Niet bewust hé. Gewoon omdat ik haar zodanig gewend ben als blondine. En ik vind haar ook mooier zo. Het is bovendien haar echte haarkleur. Maar ik weet niet of ik mijn blonde Nathalie nog zal terugzien, want ze krijgt veel complimentjes over haar nieuwe kapsel. Ik vind Nathalie het aantrekkelijkste als ze iets ronder is. In Danni Lowinski is haar lichaam in mijn ogen perfect. Ja, er mag van mij wat vlees aanzitten. Maar hoe dan ook: ik zie Nathalie altijd graag", aldus Jeroen Van Dyck in Dag Allemaal.


'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens, iedere donderdag om 20.30 uur op VTM.
 

2 opmerkingen:

  1. Nathalie Meskens en Eline De Munck samen in mijn bed.... mmmm

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ek wil graag bors estetika te hê. Maar uit Turkye Ek het 'n goeie plastiese chirurg te vind.
    Memeestetiği

    BeantwoordenVerwijderen