maandag 23 juni 2014

Nathalie Meskens en Willy Sommers presenteren Tien om Tegen de Sterren Op te Zien

 
Nathalie Meskens en Willy Sommers presenteren Tien om Tegen de Sterren Op te Zien

VTM viert dit jaar zijn 25ste zomer en doet dat met de spetterende muziekshow Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien. Het programma is een eerbetoon aan het legendarische Tien Om Te Zien en zet twee Vlaamse kuststeden in lichterlaaie: op maandag 11 augustus 2014 Blankenberge en op woensdag 20 augustus 2014 Nieuwpoort.
Artiesten van vroeger en nu én de acteurs van Tegen De Sterren Op wisselen elkaar af en brengen de grootste hits uit 20 jaar Tien Om Te Zien. De show wordt gepresenteerd door levende TOTZ-legende Willy Sommers, die het programma 16 jaar lang presenteerde, en Nathalie Meskens, die voor de gelegenheid verdacht veel op Anne De Baetzelier lijkt.

Nathalie Meskens vanop haar vakantiebestemming: “Ik ben opgegroeid met Tien om te Zien en was grote fan. Ik droomde ervan om er ooit op het podium te staan. Ik vind het dan ook een eer om als ‘Anne’ naast Willy te mogen staan en ik kijk nu al uit naar de muzikale mix van artiesten en van de acts van mijn Tegen de Sterren Op-collega’s. Dat wordt feest!”

Willy Sommers: “Ik ben blij dat VTM me heeft gevraagd deze 2 speciale tributes te presenteren. Ik hou ontzettend fijne herinneringen over aan TOTZ en ben dan ook verheugd dat ik die sfeer na al die tijd nog eens mag herbeleven. Het wordt een vernieuwd concept en samenwerken met de acteurs van Tegen de Sterren Op is dan ook een nieuw gegeven waar ik volop naar uitkijk.”

Twee kuststeden mogen in augustus het nieuwe Tien om Tegen de Sterren Op te Zien verwachten. Blankenberge is als eerste aan zet voor de opname. Op maandagavond 11 augustus verwelkomt de badplaats alle fans op de gekende locatie aan de vuurtoren op de Zeedijk. Schepen voor Cultuur en Media Philip Konings: "Toen VTM met het voorstel kwam, aarzelde ik geen moment om onze volle medewerking toe te zeggen. TOTZ is in het collectieve geheugen van Vlaanderen immers onlosmakelijk met Blankenberge verbonden. Voor wie de memorabele sfeer van toen nog eens wil herbeleven is Blankenberge op 11 augustus de place to be!”

Op woensdag 20 augustus staat de tweede opname gepland aan de Nieuwpoortse Zeedijk ter hoogte van de havengeul. Burgemeester Roland Crabbé van Nieuwpoort: “Ik ben blij dat VTM ook aan de Westkust gedacht heeft als locatie voor de tweede opname. Nieuwpoort heeft alles te bieden om er ook daar een fantastische avond van te maken op een unieke en druk bezochte locatie aan onze havengeul. Wij verwelkomen met heel veel enthousiasme de muzikale gasten en de acteurs van Tegen de Sterren op.”

De uitzending van de twee speciale afleveringen is gepland in de tweede helft van augustus 2014.

Nathalie Meskens kruipt in de huid van Frank Sinatra

 Dat Nathalie Meskens (32) behalve actrice ook een begenadigde zangeres is, zagen we al in het VTM-programma 'Tegen De Sterren Op'. In het najaar bewijst ze dat ook op de planken. Vanaf 18 september schittert ze in 'The Jerry Rat Pack Show'.

Deze nieuwe theatershow eert The Rat Pack, een groep artiesten uit de jaren vijftig en zestig waartoe sexy grote namen als Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr. behoorden. Meskens kruipt in de huid van deze legendarische crooners en wordt daarin bijgestaan door haar Tegen De Sterren Op-collega Ivan Pecnik. De begeleidingsband staat onder leiding van pianist Jeroen Tilkin. In 2009 werkte hij al eens samen met Nathalie Meskens: toen brachten ze nummers van Amy Winehouse en Randy Newman.

The Jerry Rat Pack Show schuimt van september tot december de Vlaamse culturele centra af. Op 21 december eindigt de tournee in De Roma in Borgerhout.

Wie wint het WK volgens Nathalie Meskens?

Nathalie Meskens was de allereerste die onze WK-vraagjes kreeg voorgeschoteld en dat was ruim een maand voor aanvang van het WK. Op dat moment stond de definitieve selectie van Marc Wilmots nog niet vast maar Nathalie zelf  wist hoe de vork aan de steel zou zitten.

1. Voorspel de uitslagen van deze wedstrijden:
België - Algerije: 2 - 1
België - Rusland: 2 - 0
Zuid-Korea - Belgie: 1 - 1

2. Hoeveel wedstrijden speelt onze nationale ploeg?
Antwoord: 6

3. Wie maakt het eerste doelpunt voor Belgie?
Antwoord: Romelu Lukaku

4. Wie wordt topscorer van onze nationale ploeg?
Antwoord: Kevin De Bruyne

5. Hoeveel doelpunten maakt onze nationale ploeg?
Antwoord: 10

6. Hoeveel tegendoelpunten moeten we incasseren?
Antwoord: 10

7. Hoe zal de top 4 van het WK er uitzien?
Antwoord:
1. België
2. Duitsland
3. Brazilië
4. Spanje

8. Hoeveel goals worden er tijdens het hele WK gemaakt?
Antwoord: 148

9. Welk land zie jij liefst van al winnen en waarom?
Uiteraard België.

10. Wie is jouw favoriete voetballer?
Romelu Lukaku

11. Ben jij een fanatiek kijker van de WK-wedstrijden?
Ja, meestal gaan wij met vrienden op café kijken. Jeroen en ik gaan kunnen daar enorm van genieten. Zelfs als wij op vakantie zijn, zitten we samen met mensen uit het vakantieland en dat is keileuk. We kijken thuis nooit naar voetbal, dat is écht iets voor op café of voor in een stadion.

Natalia geniet in sexy bikini van Fellaini en Mertens

Dat het gisteren onverwacht toch nog een feest werd. En dat de Rode Duivels zelfs bij matig spel nog weten te winnen. Dat wisten we al.

En aangezien BV's ook maar gewone mensen zijn zoals u en ik, hebben ze ook alle recht om te genieten van onze nationale helden. Wij trokken richting Twitter om te kijken hoe ze dat deden.

Natalia toont dat je geen vol sportpaleis nodig hebt om er een hete boel van te maken. Samen met Nathalie Meskens geniet ze in bikini van het spel van Fellaini en Mertens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten