dinsdag 2 september 2014

Wendy Van Wanten(Nathalie Meskens) zingt Kijk eens diep in mijn ogen met Willy Sommers in 'Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien'


Wendy Van Wanten(Nathalie Meskens) zingt Kijk eens diep in mijn ogen met Willy Sommers in 'Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien'

Willy Sommers kijkt nog een keer diep in de ogen van Wendy Van Wanten

Tweeëntwintig jaar geleden prijkten Willy Sommers en Wendy Van Wanten(Nathalie Meskens) met hun single 'Kijk eens diep in mijn ogen' bovenaan in de Vlaamse hitlijsten. Hoog tijd om ze nog eens samen op het podium te zetten.

'Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien' met Nathalie Meskens - deel 2

Meer dan een miljoen kijkers - 1.022.161 om precies te zijn - voelden de nostalgie vorige week opborrelen.

En dat gevoel kregen ze tijdens de eerste aflevering van Tien Om Tegen De Sterren Op te Zien. Deel 1 van het tweeluik was goed voor een marktaandeel van 46,3% (VVA 18-54, live +5). De rerun op zondag lokte nog eens 143.578 kijkers (live +3) naar het scherm. Op vrijdag 29 augustus 2014 wordt de zomervakantie - en meteen ook deze editie van Tien Om Tegen De Sterren Op te Zien - afgesloten met de uitzending van Nieuwpoort.

Natalia, Sam Gooris, Isabelle A, Toast, Laura Lynn, Willy Sommers en Bart Kaell verschijnen vrijdag alvast op het appel. Zij brengen nog een keer hun allergrootste Tien Om Te Zien-hit. Ook Voice-finalisten Tom, Laura, Dunja en Koen & Jo betreden het podium, met een medley van de buitenlandse artiesten die voor TOTZ naar Vlaanderen afzakten: van Tina Turner tot Kylie Minogue.

Natuurlijk wordt het ook uitkijken naar de persiflages die de cast van Tegen de Sterren Op deze week heeft meegebracht naar de Zeedijk. Regi (Jonas Van Geel) en Linda (Ella Leyers) van Milk Inc. brengen met 'Break My Water' een variant op 'Walk On Water' en Sam Gooris krijgt van zijn evenbeeld Chris Van Espen verrassend nieuws te horen.
 
Willy Sommers kijkt nog een keer diep in de ogen van Wendy Van Wanten (Nathalie Meskens) en De Romeo's (Chris Van Espen, Jonas Van Geel en Guga Baul) maken het feest compleet met 'Viva De Hetero's'. Nathalie Meskens meet zichzelf een grotere cupmaat aan en zet de borsten van Wendy van Wanten nog eens flink in de verf.

Kijk eens diep in mijn ogen is een Nederlandstalige duet van de Belgische artiesten Willy Sommers en Wendy Van Wanten uit 1991.

Het nummer verscheen op het album Verliefd uit 1991 van Wendy Van Wanten.

Kijk eens diep in mijn ogen
Single van:
Willy Sommers
Wendy Van Wanten
Van het album:
Verliefd
Soort drager     7"-vinylsingle
Opname     1991
Genre     Levenslied
Duur     3:18
Label     Philips
Schrijver(s)     Roland Verlooven

De aankondiging dat VTM zwaar gaat inzetten op het online (her)bekijken van programma's, werd gedaan tijdens de voorstelling van de herfstprogrammatie. "We zijn niet van plan dit najaar naar de concurrentie te kijken", zegt programmadirecteur Erwin Deckers. "We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van creativiteit. We hebben veel vertrouwen in het najaar."

Ondanks een naar eigen zeggen dalend budget komen de verschillende zenders van Medialaan met een aantal nieuwe programma's op de proppen. Een van die programma's is "Beste kijkers", een panelprogramma op woensdagavond met Tine Embrechts, Nathalie Meskens en Sven de Ridder. Hierin zal worden teruggeblikt op de leukste en opvallendste momenten van de voorbije tv-week.

Voorts werd ook de fictiereeks "Amateurs" aangekondigd en "Grote ster, kleine ster", een spelprogramma van Koen Wauters en BV's met hun kinderen. Nog een blikvanger is het tweede seizoen van de gevierde reeks "Safety first".

Zusterzender 2BE zal ook dit najaar focussen op buitenlandse series, films, sport en een aantal eigen producties, zoals "Ball of steel" en een nieuw seizoen van "En toen kwam ons ma binnen".

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen