maandag 16 mei 2011

Nathalie Meskens in het allerbeste uit 'Tegen de Sterren Op' bij vtm

Nathalie Meskens in het allerbeste uit 'Tegen de Sterren Op' bij vtm.
Terwijl 'Tegen de Sterren Op' acteurs Barbara Sarafian, Nathalie Meskens, Ivan Pecnik, Walter Baele, Clara Cleymans, Guga Baul, Jonas Van Geel en Chris Van Espen de andere sterren al volop aan het observeren zijn om de talrijke fans van 'Tegen de Sterren Op' later dit jaar op nieuwe persiflages te kunnen vergasten, zendt vtm op donderdag 12 mei om 20.45 uur het tweede deel van 'Tegen de Sterren Op, het allerbeste' uit.
Barbara Sarafian zette met grote klasse het spiegelbeeld van Sonja Kimpen, sexy Axelle Red en Justine Henin neer. Clara Cleymans zocht haar inspiratie over de lands- en continentsgrenzen heen om Lady Gaga te imiteren en Ivan Pecnik -vanaf 8 maart 2012 te zien in de hitmusical 'Domino'- scoort nog steeds als Bart De Wever, Patrick Van Gompel, Peter Goossens en meneer Boma uit 'F.C. De Kampioenen'.
Het allerbeste
Journalist Patrick Van Gompel interviewt Aglex Agnew, die vanavond in een uitverkocht Sportpaleis staat. Maar Van Gompel wordt opgeschrikt door een 'schietincident'. Bart Peeters heeft in 'Mag ik u Kussen?' een zoen van An Lemmens(Nathalie Meskens) in de aanbieding.
Sergio Herman stelt -met enige assistentie- zijn boek 'My Sex on your Plate' voor. Annemie Struyf geeft het beste van zichzelf in de finale van 'De Pappenheimers'. Kan Peter Goossens een gerecht omschrijven zonder verkleinwoordjes te gebruiken? Axelle Red reist naar Malawi om haar adoptiekind op te halen.
'F.C. De Kampioenen' met Nathalie Meskens als Danni Heylen (barvrouw Pascale De Backer) dreigen in herhaling te vallen en moeten ermee stoppen. Sam Gooris gaat op stap voor Barglass.
En ook de podiumvrouwen maken het bont: Josje van K3 zet de bloemetjes buiten, wat niet in de smaak valt bij Karen Damen(Nathalie Meskens), en Natalia krijgt het on stage aan de stok met Lady Gaga.
Donderdag 12 mei kan je genieten van deze compilatie van de beste persiflages uit het awardwinnende programma. De nieuwe afleveringen van 'Tegen de Sterren Op' met Nathalie Meskens, worden later dit jaar op uw lachspieren losgelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten