zaterdag 4 januari 2014

Nathalie Meskens als sexy zangeres Natalia in Tegen de Sterren Op 'Sing That Song'


Nathalie Meskens als sexy zangeres Natalia in Tegen de Sterren Op 'Sing That Song'

'Tegen de Sterren Op' met Nathalie Meskens zet 2014 in met een knal!

Traditioneel wordt het nieuwe jaar met een knal ingezet, en wie kan beter die traditie in ere houden dan de cast van 'Tegen de Sterren Op'? Ook zij stappen 2014 met hun beste beentje in. Of… met het beentje van iemand anders.

Elf weken lang staan de acteurs en actrices van het programma dat de voorbije 3 jaar met de award voor Beste Comedy gingen lopen op 'de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren', paraat om zichzelf verbaal en fysiek helemaal te laten gaan in hun nieuwe persiflages.

Na een geslaagde gastrol in het derde seizoen van 'Tegen de Sterren Op' heeft Ella Leyers een stekje in de vaste cast beet naast Nathalie Meskens, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Walter Baele en Chris Van Espen

Buiten twerking, De Grote Sprong, het succes van onze Rode Duivels en een snedige passage van Prem Radhakishun in De Slimste Mens ter Wereld, staat 2013 in menig vrouwenhoofd gegrift als het jaar waarin Bartel Van Riet zich volledig wierp in de strijd om de titel Meest Sexy Vent van Vlaanderen. De ene keer al wat gekleder dan de andere.

Voer genoeg dus voor een nieuw, amusant, entertainend en een beetje stout vierde seizoen van Tegen de Sterren Op. Want na het succes van Albert II, is er nu ook Boudewijn I, dus gegarandeerd verbluffende vertolkingen, geloofwaardige personages en realistische make-up binnen historische krijtlijnen.

De Nekka, euhm, Mekkernacht zorgt dit vierde seizoen voor een vrolijke muzikale noot en ook dit jaar infiltreren verschillende gastacteurs in de wereld van de sterren. Peter Van De Velde laat
zich van zijn ruigste kant zien als Daan, Stefaan Degand neemt meerdere rollen op zich in de prestigieuze reeks Boudewijn I, en Regi en Peter Van de Veire spelen gewoon zichzelf.

Aflevering 1: woensdag 1 januari 2014 om 20.35 uur
Miley Cyrus vertoeft helemaal in de kerstsfeer en doet het voor één keer dus niet met een wrecking ball, maar met een kerstbal. Na het succes van 21 juli, doen Koning Filip en Koningin Mathilde hun onverwachte en geheel spontane balkonspeech nog eens over.

Saartje Vandendriessche kondigt 'Groenland' aan, waarbij Bartel Van Riet de kijker meeneemt voor een romantische picknick in de vrije natuur. Peter Van de Veire ontvangt Ozark Henry en Natalia(Nathalie Meskens) in 'Sing That Song'. De rondborstige sexy Vlaamse zangeres Natalia(Nathalie Meskens) geeft zich helemaal bloot op de vloer, hot. Willem Vermandere heeft zichzelf heruitgevonden en brengt hedendaagse pophits. Vandaag: Get Lucky van Daft Punk.
 
Ella Leyers kruipt in de huid van Miley Cyrus, naakt.

De parodieën op 'Wrecking Ball' van Miley Cyrus, het clipje waarin de ster naakt op een sloopkogel schommelt, blijven maar komen. In de 'Tegen de Sterren Op'-aflevering op nieuwjaarsdag vloog Ella Leyers de VTM-studio binnen op... een grote kerstbal. 'I'm coming on a Christmas Ball', zong ze voor de gelegenheid.
 

Durft de Bomma van de 10 meter plank springen in het nieuwe seizoen van 'De Grote Sprong'? Elke Vanelderen slaat aan het breien en dat zal haar Regi geweten hebben. In 'JIM FUZZ' brengen Eline De Munck en Sean Dhondt een verslag van Rock Werchter. De allereerste beelden van de nieuwe prestigereeks 'Boudewijn I', van de makers van
'Albert II'.

De passionele kus tussen Showbizz Bart en Dimitri Leue

In het VTM-programma "Zijn er nog kroketten" trakteerde acteur Dimitri Leue Showbizz Bart op een innige zoensessie.

In het programma bewezen eerst Nathalie Meskens en Kürt Rogiers dat een kus puur professioneel kan zijn. Showbizz Bart wilde natuurlijk niet achterblijven en grapte om Dimitri Leue te kussen. Net op tijd trok hij weg. Maar daar bracht Leue al snel verandering in met een ferme tongzoen.

Na een korte kerstbreak is reclame weer terug van nooit echt helemaal weggeweest. Nadat ze bijna een indigestie opliep aan 'Zijn er nog Kroketten', serveert Nathalie Meskens weer uiterst verteerbare en smakelijke reclame in de vijfde aflevering van 'Reclame AUB'.

Nathalie verwelkomt 3 mensen die meer van reclame houden dan fashion webshops van shopverslaafde tienermeisjes die met de creditcard van hun moeder voor hun laptop zitten. Autoverkoopster Eef Van Hecke uit Dworp, de kersverse vader Dominique Quipor uit Oostende en bankmedewerkster Magda Cerulis uit Zoutleeuw diepen hun reclamekennis uit met als inzet een mooie reis naar Miami.

Maar ze staan er niet alleen voor, want ook op donderdag 2 januari staan 3 BV’s paraat om mee te quizzen. Bij Kürt Rogiers is het elke werkdag van 6 tot 9 showtime, maar is hij ook ’s avonds even gevat? Tess Goossens was altijd Eerst Hulp Bij Linkerhanden, maar is ze ook in 'Reclame AUB' een goede hulplijn? En Sergio zorgde jarenlang voor een Touch of Joy, maar zorgt hij ook vanavond voor een vreugdegevoel bij één van de kandidaten?

Van welk automerk is Wir Leben Autos de slogan? Welke bekende kop heeft altijd zin in een Bueno? Waarom veranderde het logo van een biermerk van richting? Met welke affichagecampagne veroorzaakte Kürt Rogiers een ongeluk op de baan? Welke bedrijven voerden promotie door een zebrapad te pimpen? In welke printcampagnes dook Einsteins slimme kop op? En wat is de Hawaii Chair? Nathalie Meskens vond in acteur Stefan Degand alvast een enthousiaste gebruiker die erover wil getuigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten