dinsdag 10 juli 2012

Rik Verheye en Rudy Morren naast Nathalie Meskens in tweede seizoen van 'Danni Lowinski'


Rik Verheye en Rudy Morren naast Nathalie Meskens in tweede seizoen van 'Danni Lowinski'

Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Michel van Dousselaere, Mathias Sercu, Marianne Devriese en Raouf Hadj Mohamed zorgden er samen voor dat sinds de start van de feel good-reeks, gemiddeld 1.135.262 kijkers (live +6) -goed voor een marktaandeel van 43,7% (VVA 18-54)- afstemden op 'Danni Lowinski', Danni is hot in Vlaanderen.

De fans worden ook in 2013 getrakteerd op het tweede seizoen van de belevenissen van de pittige sexy advocate die opnieuw het winkelcentrum van haar thuisstad Genk in duikt om er op haar eigen manier, betaalbaar juridisch advies te geven.

De vaste ingrediënten van 'Danni Lowinski' blijven dus dezelfde, maar de hoofdcast wordt uitgebreid met 2 nieuwe acteurs.

Aangezien Fuat (Raouf Hadj Mohamed) naar Amerika verhuist, heeft de fietsenwinkel in het winkelcentrum een nieuwe uitbater nodig, een rol waarvoor Rik Verheye ('Ella', 'De Rodenburgs', 'Adem', en later te zien in 'Crème de la Crème') tekent.

'Doorgaans heb ik een gloeiende hekel aan shoppingcentra, maar met een brandende goesting maak ik voor 'Danni Lowinski' erg graag een uitzondering. Ik sta dan ook te popelen om binnenkort naast de nieuwe, fijne collega’s op de set te staan.'

Ook Rudy Morren ('Zone Stad', 'Witse', 'Aspe', 'Flikken', 'Vermist',...) wordt aan de vaste cast toegevoegd met Nathalie Meskens. Hij kruipt in de huid van een securityguard in het winkelcentrum.

'De samenwerking met Rik Verheye en Marianne Devriese was tijdens 'Ella' ontzettend leuk. We hebben op de set vaak de slappe lach gehad, dus dat belooft. Ik kan niet wachten om aan de opnames te beginnen.'

1 opmerking:

  1. Je bent een bijzondere jongedame, waarom ik vanuit Nederland vaak (wanneer je op teevee bent) moet glimlachen. Kom ongetwijfeld een keer bij je eten in Antwerpen

    Pieter

    BeantwoordenVerwijderen