zaterdag 6 augustus 2011

Actrice Nathalie Meskens zondag centrale gaste in ‘Villa Vanthilt’

Actrice Nathalie Meskens zondag centrale gaste in ‘Villa Vanthilt’
Zoals gebruikelijk krijgt de zondagavondaflevering van ‘Villa Vanthilt’ een centrale gaste toebedeeld. Dat is nu zondag Nathalie Meskens, actrice (en ze zet ook een hele goeie prinses Mathilde neer). Zij krijgt die avond het gezelschap van haar collega Tine Embrechts en de rockgroep Customs. Nathalie zelf zal zondagavond trouwens ook zingen : ‘Familiar Feeling’ van Moloko.
Marcel Vanthilt verrast Nathalie Meskens in 'Villa Vanthilt'
Elke zondag legt Marcel Vanthilt een bekende Vlaamse vrouw in de watten in 'Villa Vanthilt'. Op zondag 7 augustus is de eer aan Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt modelleert 'Villa Vanthilt' helemaal naar haar smaak, met onder meer Tine Embrechts als gaste, muziek van Customs en enkele verrassingen.
Nathalie Meskens is van vele markten thuis. Ze was te zien in fictiereeksen als 'Kaat & Co' en 'Kinderen van Dewindt', films als Blinker en Code 37, oogstte succes met haar grappige tussenkomsten in 'Wij van België' en 'Tegen de sterren op' en was ook in 'De allerslimste mens ter wereld' en 'Mag ik u kussen' een graag geziene gaste. Op de recentste editie van de uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren sleepte ze onder meer de sterren voor Beste Actrice en
Populairste Televisiepersoonlijkheid in de wacht.
Tussendoor vindt Nathalie Meskens nog de tijd om met een band langs culturele centra te trekken en zet ze zich in voor Cunina, een vzw die onderwijsprojecten steunt in Haïti, Zuid-Afrika, Nepal, Brazilië en de Filipijnen. Wat weinig mensen weten, is dat la Meskens ondertussen ook nog een opleiding tot restauranthouder volgt.
Redenen genoeg om een aflevering van 'Villa Vanthilt' aan Nathalie te wijden, vond Marcel. Hij haalt Nathalie Meskens op 7 augustus naar de Grote Markt van Roeselare voor een 'Villa Vanthilt' ‘op zijn Nathalies’.
DE GASTEN
Marcel nodigt zondag Nathalies collega-actrice Tine Embrechts uit in 'Villa Vanthilt'. Nathalie Meskens en Tine komen elkaar geregeld al joggend tegen in Antwerpse parken. Sinds een gezamenlijk optreden op een benefietconcert voor Cunina zijn ze goede vriendinnen. Op muzikaal vlak mag het best een beetje rocken voor Nathalie. Marcel Vanthilt plooit zich helemaal naar haar wensen en nodigt Customs uit om voor een streepje muziek te zorgen. De groep brengt zondag zijn nieuwe single Harlequins.
Uitzonderlijk heeft 'Villa Vanthilt' zondag trouwens twee muzikale acts, want Nathalie Meskens neemt ook zelf plaats achter de microfoon. Dit najaar tourt ze met een liveband en een strijkerstrio langs de culturele centra met eigenzinnige jazzy versies van liedjes van Moloko, Norah Jones, Amy Winehouse, Michael Jackson, The White Stripes en Queens of the Stone Age. Met haar eigen versie van Familiar Feeling van Moloko laat ze horen hoe dat klinkt.
Ten slotte heeft Marcel Vanthilt nog enkele verrassingen voor Nathalie Meskens in petto.
'Villa Vanthilt', zondag 7 augustus om 21.25 uur op Eén.
Marcel nodigt zondag dus Nathalies collega-actrice Tine Embrechts uit in Villa Vanthilt.
Nathalie Meskens en Tine komen elkaar geregeld al joggend tegen in Antwerpse parken. Sinds een
gezamenlijk optreden op een benefietconcert voor Cunina zijn ze goede vriendinnen.
Op muzikaal vlak mag het best een beetje rocken voor Nathalie. Marcel Vanthilt plooit zich
helemaal naar haar wensen en nodigt Customs uit om voor een streepje muziek te zorgen.

De groep brengt zondag zijn nieuwe single Harlequins.
Uitzonderlijk heeft Villa Vanthilt zondag trouwens twee muzikale acts, want Nathalie Meskens neemt ook zelf plaats achter de microfoon. Dit najaar tourt ze met een liveband
en een strijkerstrio langs de culturele centra met eigenzinnige jazzy versies van liedjes van
Moloko, Norah Jones, Amy Winehouse, Michael Jackson, The White Stripes en Queens of
the Stone Age. Met haar eigen versie van Familiar Feeling van Moloko laat ze horen hoe dat
klinkt.
De opnames van Villa Vanthilt met Nathalie Meskens starten zondag om 21.25 uur op de Grote Markt in Roeselare

Geen opmerkingen:

Een reactie posten