maandag 21 mei 2012

In voorlaatste 'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens hangt er elektriciteit in de lucht


In voorlaatste 'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens hangt er elektriciteit in de lucht

Meer dan een miljoen kijkers (goed voor een marktaandeel van 43,4% op VVA 18-54) waren getuige van de kus die Danni Lowinski (Nathalie Meskens) deelde met advocaat Olivier Smets (Kürt Rogiers), waar ze al een heel seizoen lang een zwak voor heeft.

Op donderdag 17 mei 2012 kunnen de fans van de feel food-reeks ontdekken dat Danni Lowinski (Nathalie Meskens) en Olivier een andere afkomst hebben. En dat kan wel eens tot misverstanden leiden tussen de tortelduifjes.

Ook bij Fuat (Raouf Hadj Mohamed) en Katia Deboosere (Christel Domen) hangt er elektriciteit in de lucht.

Wanneer de manager van het winkelcentrum ontdekt dat Fuat een pistool -dat hij geërfd heeft van zijn vader en waarvoor hij geen vergunning heeft- bijhoudt in de fietsenwinkel, is haar interesse in de man gewekt.

Ook bij Danni Lowinski (Nathalie Meskens) gaat Deboosere -in het grootste geheim- langs. 

Ze kampt immers met een juridisch probleem. Enkele dagen geleden kocht Katia het bruidskleed van haar dromen, maar nu ze te horen heeft gekregen dat haar verloofde haar heeft bedrogen met haar beste vriendin, gaat de trouw niet door.

De bruidswinkel echter, wil haar kleed niet terugnemen omdat het op maat gemaakt is, waardoor Katia niet alleen haar verloofde maar ook ineens een bom geld kwijt is. Danni Lowinski (Nathalie Meskens) bekijkt wat ze kan doen, om het leed van de vrouw te verzachten.

'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens, iedere donderdag om 20.45 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten