donderdag 6 maart 2014

Nathalie Meskens zet borsten Wendy Van Wanten in de verf in Tegen de Sterren Op


Nathalie Meskens zet borsten Wendy Van Wanten in de verf in Tegen de Sterren Op

'Tegen de Sterren Op' is aan imitatie 95 van dit seizoen toe, Wendy Van Wanten.

De cast van 'Tegen de Sterren' Op blijft de Vlaamse kijker verbazen met haar persiflages dit vierde seizoen. 1.430.766 fans genoten de voorbije week alweer van de achtste aflevering.

De uitzending op woensdag bereikte 907.672 kijkers (live +5) en met de heruitzending op zondag kwamen daar nog eens 523.094 (live +1) bij.

Maar Nathalie Meskens, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Ella Leyers, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts zijn nog niet uitverteld: Op woensdag 26 februari 2014 staat de teller op maar liefst 95 nieuwe typetjes dit seizoen. De 2 daaropvolgende weken blikt VTM in de compilatie-afleveringen terug op een erg geslaagd seizoen.

Op woensdag 26 februari vieren 'De Kampioenen' hoogtij in de negende aflevering van 'Tegen de Sterren Op'. De gezellige bende geniet met volle teugen van het succes van de 'Kampioenen'-film, en dan gaat er al eens iemand naast zijn schoenen lopen natuurlijk.

Doortje (Clara Cleymans) en Marcske (Chris Van Espen) herkennen het café haast niet meer na de veranderingen die Pascale (Nathalie Meskens) heeft doorgevoerd.

Want sexy grote filmsterren zitten toch niet in een ordinaire voetbalkantine? Boma (Ivan Pecnik) heeft ambitieuze plannen met de nieuwe Pussycat en ook Carmen (Ella Leyers) weet waarin haar centen te injecteren.

Het moest er natuurlijk een keer van komen, dat onze populaire Vlaamse charme zangeres Wendy Van Wanten gepersifleerd zou worden in Tegen De Sterren Op. Nathalie Meskens zet de borsten van Wendy Van Wanten eens mooi in de verf door zichzelf een flink grotere cupmaat aan te meten.

Gastheer Marcel Vanthilt (Chris Van Espen) legt in 'Het Perfecte Koppel' Franske (Ivan Pecnik) en Wendy Van Wanten (Nathalie Meskens) -of was het Iris?- op de rooster over hun relatie.

En wat denk je van een nooit vertoonde aflevering van 'Samson en Gert' waarin Gert (Walter Baele) per ongeluk terechtkomt aan de Trammezantlei 122? Jawel, bij Josje… Huisman van K3(Jonas Van Geel).

Na al dat televisiegeweld, dringend tijd voor een vleugje Oscar muziek: The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band (Clara Cleymans als Veerle Baetens en Tine Embrechts als Johan Heldenbergh) probeert een intimistisch liedje te brengen maar wordt overruled door het DJ-geweld van Dimitri Vegas & Like Mike op Tomorrowland (Chris Van Espen als Dimitri Vegas en Guga Baúl als Like Mike).

En verder in deze negende aflevering van 'Tegen de Sterren Op': Regi (Jonas Van Geel) weigert te gaan kamperen aan de schoolpoort om Ellie Martha in te schrijven en geeft zijn dochter dan maar zelf les aan het Regi-uïetencollege.

De Bommatrend van de week: sexting! Willem Vermandere en zijn Aldegonde (Ivan Pecnik en Tine Embrechts) remixen Thrift Shop van Macklemore. Hanne Decoutere (Ella Leyers) heeft haar wekelijkse babbel met monnik Giel (Chris Van Espen).

'Tegen de Sterren Op live'
Wie Nathalie Meskens, Guga Baúl, Walter Baele, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Ella Leyers, Ivan Pecnik en Chris Van Espen ook live aan het werk wil zien, kan op 1 en 2 maart terecht in de Antwerpse Lotto Arena.

Christoff in een unieke Klagerfestival-medley, Annemie Struyf in een onverwachte ontmoeting met Zuster Catharina, Regi die zijn handjes opwarmt of De Romeo’s die door het lint gaan: maak het live mee in een groots spektakel boordevol live muziek en doorspekt met legendarische sketches.

Volgt Nathalie Meskens zichzelf op?

Binnen twee weken worden de Vlaamse televisiesterren uitgereikt. Vandaag zijn de laatste acht genomineerden bekend gemaakt.

‘De genomineerden van de 11 reguliere categorieën zoals beste acteur, beste actrice, beste drama en beste reality zijn al enkele weken bekend, maar vandaag  maakte VIER bekend wie dit jaar kans maakt op een van de twee publieksprijzen.

In de categorie populairste tv-programma zijn de genomineerden De Slimste Mens ter Wereld, Eigen Kweek, Safety First en Thuis.

Voor populairste tv-persoonlijkheid gaat de ster dit jaar naar Jeroen Meus, Matteo Simoni, Nathalie Meskens of Tom Waes.

Kijkers kunnen nu al stemmen via de website.

De zevende Nacht van de Vlaamse Televisiesterren vindt plaats op zaterdag 15 maart 2014. De show wordt live uitgezonden op Vier.

Wim Opbrouck en Filip Peeters naast Nathalie Meskens in 'Bowling Balls'

 Wim Opbrouck, Filip Peeters, Charlotte Vandermeersch en Peter Van den Begin zijn enkele van de acteurs die samen met Nathalie Meskens zullen te zien zijn in 'Bowling Balls', de nieuwe film van regisseur Marc Punt. Deze zwarte actiekomedie vertelt het verhaal van de gelijknamige fictieve motorclub en hun rivalen, de Banana Knights.

Vorige week raakte al bekend dat Nathalie Meskens met 'Bowling Balls' haar eerste grote rol op het witte doek te pakken heeft. De 31-jarige Meskens speelt de rol van Tina, de zus van de voorzitter van de Banana Knights, die een relatie begint met Gino, de neef van de voorzitter van de Bowling Balls. De relatie tussen de twee leden van de rivaliserende clubs zorgt voor heel wat spanningen, zeker aangezien beide bendes elkaar beconcurreren op het vlak van het verkopen van gestolen auto's.

Naast Meskens zullen ook Wim Opbrouck, Filip Peeters, Peter Van den Begin, Sven De Ridder, Peter Thyssen, Manou Kersting en Jenne Decleir te zien zijn als leden van de motorbendes. Charlotte Vandermeersch speelt een ambitieuze politie-inspecteur waarmee de bendes in contact komen. Ook Herwig Ilegems en Silke Becu krijgen een rol in de film.

'Bowling Balls' is een productie van Independent Productions in samenwerking met vtm, het STAP-programma van Telenet, Belga Studio's en Belgacom. De regie is in handen van Marc Punt, bekend van onder andere 'Matroesjka's' en 'Frits & Franky'. De film met actrice Nathalie Meskens wordt eind dit jaar in de bioscoop verwacht.