zaterdag 28 april 2012

Nathalie Meskens als advocate 'Danni Lowinski' krijgt De (ex?) man op de koffie


Nathalie Meskens als advocate 'Danni Lowinski' krijgt De (ex?) man op de koffie

Gemiddeld 1.156.853 fans -goed voor een marktaandeel van 44,0% (live +4, VVA 18-54)- bekeken de achtste aflevering van Danni Lowinski met Nathalie Meskens.

Dat de opvallende en sexy advocate populair en hot is bij de Vlaamse kijker, mag duidelijk zijn. Maar ook bij haar ex valt  Danni Lowinski (Nathalie Meskens) nog steeds in de smaak.

Op donderdag 26 april 2012 doet Ben Segers zijn intrede als Andy, Danni’s ex, die technisch gezien nog steeds haar man is.

Tot grote verbazing van Danni Lowinski (Nathalie Meskens) en haar beste vriendin Bieke (Marianne Devriese) komt hij onverwacht, gewapend met pralines, langs.

Wat wil hij van Danni Lowinski (Nathalie Meskens)? En hoe zit het nu eigenlijk tussen die twee?

Zelfs de advocate Danni Lowinski (Nathalie Meskens) lijkt niet goed te weten wat ze ervan moet vinden. En Roman (Michel van Dousselaere), die is maar al te blij dat zijn verloren schoonzoon terug is van weggeweest.

Naast haar woelige privéleven, heeft Danni Lowinski (Nathalie Meskens) uiteraard ook nog een job te doen. Ze trekt naar het jeugdparket om een dwanghuwelijk te voorkomen voor de 16-jarige Turkse Zenyep (gastactrice Tatyana Beloy).

Haar vader (een rol van Noureddine Farihi) wil het meisje naar Turkije sturen om haar daar te laten trouwen met haar neef, maar Zenyep heeft er geen oren naar. Zij wil in België blijven om haar studies af te maken. Maar of het meisje alles aan Danni Lowinski (Nathalie Meskens) vertelt, is maar de vraag…

Danni Lowinski (Nathalie Meskens) ook in boekvorm

Vanaf donderdag 26 april 2012 verovert Danni Lowinski (Nathalie Meskens) niet alleen het Vlaamse televisiescherm, maar ook de winkelrekken van de betere boekhandel en de supermarkten.

In ‘Danni Lowinski: Modellen gezocht’ lopen de zaken van de advocate niet zo best. Bovendien heeft ze ook op privégebied problemen wanneer zich voor het eerst een barst vertoont in haar jarenlange vriendschap met Bieke. Zij staat immers op het punt een modellencarrière te starten, maar Danni heeft daar zo haar bedenkingen bij.

Wanneer Danni toch besluit haar hartsvriendin te steunen, blijkt de aanlokkelijke wereld van de modefotografie een ware nachtmerrie. Danni springt niet alleen als vriendin, maar ook als advocate voor Bieke in de bres. In de rechtszaal blijkt tot overmaat van ramp dat hun vijand dikke maatjes is met de dure, alom gerespecteerde advocaat Olivier Smets…


Danni Lowinski (Nathalie Meskens) gaat zoals Sara verder in boekvorm    
Vanaf vandaag ligt het eerste boek van Danni Lowinski in de rekken: 'Modellen gezocht'. Danni Lowinski is trouwens niet de eerste TV heldin die haar eigen boeken krijgt. Nu nog altijd kan je de avonturen van Sara volgen, terwijl de telenovella met Veerle Baetens toch al zo'n vier jaar geleden aan haar romantische einde kwam.

Danni Lowinski met Nathalie Meskens, iedere donderdag om 20.50 op vtm.

Verder is de Naaktkalender met Nathalie Meskens een groot succes, en al bijna uitverkocht

De naaktkalender voor Kom Op Tegen Kanker wordt maandag al bijgedrukt. Zo groot is de interesse. Pas gisteren startte de verkoop van de naaktkalender, exclusief in de Standaard Boekhandels. In de filialen van onder andere Deinze en Torhout was de voorraad meteen uitverkocht.

Fotografe Lieve Blancquaert en journaliste Annemie Struyf kregen twaalf Vlaamse topvrouwen uit de kleren voor hun Kom Op Tegen Kanker-kalender. Wie de borsten van Nathalie Meskens, Annemie Turtelboom, Annemie Struyf, Natalia, Geertrui Windels, Francesca Vanthielen, Sofie Van Moll, Hilde Crevits, Gilda De Bal, Joke Devynck, Elodie Ouedraogo en Miet Smet naakt wil zien, kan voor 10 euro de naaktkalender kopen in een Standaard Boekhandel.

'Het liep als een trein', zegt Vee Bobelyn, marketingdirecteur van Standaard Boekhandel. 'In sommige filialen stonden de mensen 's morgens al aan te schuiven. Overal vroegen de klanten spontaan naar een naaktkalender. Vaak kochten ze meerdere exemplaren. Er was vooraf wel veel mediabelangstelling geweest maar niemand had de bloot foto's van Nathalie Meskens al gezien want ze mogen nergens worden getoond, dat is juridisch zo vastgelegd. Gisteren zagen de mensen dus voor het eerst de naakt foto's en de reacties waren heel positief. Mooi, niet vulgair was het meest gehoorde compliment.'

'Het is altijd een beetje gokken hoeveel exemplaren je van zoiets laat drukken. We dachten te volstaan met 13.000 stuks om te verspreiden in onze 140 winkels in Vlaanderen en Brussel. Dat is een beetje de oplage van een succesboek. Na de eerste dag is al duidelijk dat we het succes van deze actie zwaar onderschat hebben. We hebben nog wat exemplaren in stock om de winkels maandag te bevoorraden maar tegelijk plaatsen we ook een nieuwe bestelling bij de drukker', zegt Vee Bobelyn.

In Leuven signeerde Annemie Struyf en in Gent Lieve Blancquaert. Dat trok extra klanten naar de boekhandels. Op de beide locaties waren in een uurtje tijd honderd naaktkalenders met Nathalie Meskens verkocht. 'Het viel op dat vooral dames de kalender kwamen kopen. Af en toe schoof wel eens een man wat ongemakkelijk mee in de rij', zegt Mieke Deprez van uitgeverij Lannoo.

Leo Leys van Kom Op Tegen Kanker is bijzonder tevreden met het succes van de actie waarvoor Nathalie Meskens, Annemie Turtelboom, Annemie Struyf, Natalia, Geertrui Windels, Francesca Vanthielen, Sofie Van Moll, Hilde Crevits, Gilda De Bal, Joke Devynck, Elodie Ouedraogo en Miet Smet uit de kleren gingen. 'Het betekent dat er veel geld naar het kankeronderzoek kan gaan. Per verkochte naaktkalender krijgen we minstens 5 euro. Dat bedrag stijgt wanneer de hele oplage verkocht is. Dat blijkt nu zonder problemen het geval te zijn.'

zondag 22 april 2012

Een bedreigde krantenwinkel in 'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens


Een bedreigde krantenwinkel in 'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens

'Kussen ze of kussen ze niet?', moeten gemiddeld 1.095.742 kijkers (live +5) gedacht hebben toen ze Danni Lowinski (Nathalie Meskens) en Olivier Smets (Kürt Rogiers) zagen slowen op het juristenbal, Danni is hot in Vlaanderen.

Het romantische moment van Danni Lowinski (Nathalie Meskens) werd echter onderbroken door een telefoontje van Danni's beste vriendin Bieke, met de melding dat Roman -Danni's vader die al enkele dagen vermist was- misschien verdronken was.

Ondertussen kwam Roman gezond en wel boven water, maar in de achtste aflevering van 'Danni Lowinski' wordt Danni Lowinski (Nathalie Meskens) met een nieuwe lading problemen geconfronteerd.

'De zwarte madam', ofwel Madeleine Swartenbroekx (gespeeld door Camilia Blereau, bekend van 'Aspe', 'Kinderen Van Dewindt', 'Lili & Marleen' en de films 'Confituur' en 'Man zkt Vrouw') is er één van.

De vroegere kennis van Danni Lowinski (Nathalie Meskens) en Bieke dreigt immers uit haar krantenwinkel gezet te worden en wil zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven.

Ook Jolien Vandenberghe (vertolkt door Cathérine Kools, bekend van 'Wittekerke', 'Vermist' en 'Steracteur Sterartiest') schakelt sexy Danni Lowinski (Nathalie Meskens) in als advocate tijdens haar (v)echtscheiding.

Doordat de liefde tussen Jolien en haar man Frederik bekoeld is, dreigen ook de opkomende kriebels tussen Olivier -die de verdediging van de tegenpartij op zich neemt- en Danni Lowinski (Nathalie Meskens) in de kiem gesmoord te worden...

Inhoud aflevering 8: De zwarte madam
Bieke en Danni Lowinski (Nathalie Meskens) lopen Madeleine Swartenbroeckx tegen het lijf, de uitbaatster van de krantenwinkel vlakbij hun vroegere middelbare school.

'De zwarte madam', zoals de vriendinnen de vrouw noemen, wil dat Danni Lowinski (Nathalie Meskens) haar vertegenwoordigt als advocate. Het huurcontract van haar krantenwinkel werd immers opgezegd omdat een supermarktketen zich ter plekke wil vestigen, maar Madeleine wil niet wijken.

Zelfs 200.000 euro kan haar niet op andere gedachten brengen… Ook kapster Jolien doet beroep op Danni’s diensten.
 
Zij wil scheiden van haar man Frederik, maar die wil Jolien geen rotte frank geven, ook al heeft zij het rijkeluiszoontje 3 jaar lang onderhouden. Danni Lowinski (Nathalie Meskens) moet het opnemen tegen de sexy advocaat Olivier, die de verdediging van Frederik op zich neemt...

'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens, donderdag 19 april om 20.50 uur bij vtm, met herhaling op dinsdag om 22.45 uur.

vrijdag 13 april 2012

Nathalie Meskens in 'Danni Lowinski' met een gastrol voor Machteld Ramoudt


Nathalie Meskens in 'Danni Lowinski' met een gastrol voor Machteld Ramoudt

1.161.452 mensen in Vlaanderen zagen de sexy advocaat Danni Lowinski (Nathalie Meskens) dromen van een wilde nacht met topadvocaat Olivier Smets (Kürt Rogiers) in de zesde aflevering van de feel good-reeks, daarmee is Danni nog steeds zeer hot.

Dat de blonde advocate Danni Lowinski (Nathalie Meskens) een boon heeft voor de lichtjes arrogante maar knappe en succesvolle man, kan ze dus niet meer verbergen voor haar beste vriendin Bieke (Marianne Devriese) en voor kijkend Vlaanderen.

Op donderdag 12 april zou de vonk tussen de twee wel eens kunnen overslaan. Olivier nodigt de sympathieke Danni Lowinski (Nathalie Meskens) immers uit om naar zijn juristenfeestje te komen.

Een uitnodiging die Danni Lowinski (Nathalie Meskens) niet aan zich voorbij kan laten gaan...

Aflevering 7: een blok aan het been
Monique Ceuleers (Machteld Ramoudt) zoekt Danni Lowinski (Nathalie Meskens) op in het winkelcentrum.

Omdat de vrouw aan multiple sclerose lijdt en haar man hun gezin jaren geleden in de steek heeft gelaten, moet hun 28-jarige zoon Sven (Mathijs Schepers) van het OCMW opdraaien voor alle ziektekosten.

Hierdoor kan hij zijn grote droom niet waarmaken: een acteeropleiding in Amerika volgen. Monique zet Danni Lowinski (Nathalie Meskens) onder druk om haar man Dirk (Jos Dom) op te sporen, en dreigt ermee anders uit het leven te stappen zodat ze haar zoon niet tot last is.

Thuis krijgt Danni Lowinski (Nathalie Meskens) ruzie met haar vader Roman, waarop die een paar nachten op rij niet thuiskomt.

De advocate is doodongerust maar probeert op aanraden van Bieke haar gedachten te verzetten op een feestje van Olivier, met wie ze een haat-liefdeverhouding heeft.

'Danni Lowinski' met Nathalie Meskens, iedere donderdag om 20.50 uur bij vtm, met herhaling op dinsdag om 22.45 uur.

woensdag 4 april 2012

Nathalie Meskens, Lieven Scheire en Pascale Platel brengen Een Laatste Groet aan Rik Torfs


Nathalie Meskens, Lieven Scheire en Pascale Platel brengen Een Laatste Groet aan Rik Torfs


In de zevende aflevering van 'Een Laatste Groet' neemt Bart Peeters afscheid van politicus, kerkjurist en mediafiguur Rik Torfs.


Voor het eerst zijn er meer vrouwen dan mannen onder 'de beste vrienden'. Voor hen valt het afscheid nemen zodanig zwaar dat ze op het einde Rik gewoon in zijn kist vergezellen. De drie beste vrienden van Rik Torfs zijn Nathalie Meskens, Lieven Scheire en Pascale Platel.


Voor Nathalie Meskens, is het haar eerste deelname. Het wordt meteen een innige deelneming. Niemand minder dan Paul Michiels zorgt voor een verrassend gastoptreden.

Rik Torfs was hoogleraar, kerkjurist, politicus en mediafiguur. Hij werd bekend door programma’s als 'De Laatste Show', 'Nooitgedacht', en als jurylid in 'De Slimste Mens ter Wereld'. In 2005 deed hij mee aan de rectorverkiezingen van de K.U.Leuven, die hij nipt verloor van Marc Vervenne. In 2010 werd hij tot senator verkozen voor CD&V. Rik Torfs werd 55.

De betreurde aflijvige
Tussen de senaat, de faculteit en de tv-studio’s door vond Rik Torfs ook nog de tijd om vredig in te slapen. Hij deed dat niet zonder zijn laatste woorden vast te leggen op video. Rik vertelt in zijn videotestament onder meer dat hij altijd 'zwaar onderschat geweest is op emotioneel vlak'.

Hij vraagt zich ook af hoe het leven na de dood er zou uitzien. Reïncarnatie is alvast geen optie, want terugkeren als pakwek Louis Tobback ziet hij echt niet zitten.

In de rubriek Er is één iemand krijgen we een verassende getuigenis van zanger Paul Michiels, wereldbekend van Soulsister. Paul was Riks buurjongen in Heist-op-den-Berg. Paul was acht jaar ouder dan Rik, maar wist toen al dat Rik voorbestemd was voor grote daden.

Over het muurtje in zijn tuin keek Paul gefascineerd naar Rik die urenlang rondjes reed met de fiets. Zijn impressie van de jonge Rik balt hij samen in het aangrijpende blues-nummer 'Rikske met zijn strikske.'

De rouwende beste vrienden
Nathalie Meskens maakt haar debuut in 'Een Laatste Groet'. Haar relatie met Rik Torfs blijkt niet alleen intellectueel en spiritueel te zijn geweest, maar strekte zich ook uit over andere domeinen.

Ook Lieven Scheire haalt net als Nathalie Meskens herinneringen op aan de betreurde overledene. Of hoe een prachtige zonsondergang, een overvliegende reiger en enige ontlasting kunnen leiden tot een godsbewijs.

Pascale Platel weet dan weer dat Rik een opmerkelijke gave had: een bijzonder scherpe reukzin, waarmee hij bijvoorbeeld kloosterzusters kon detecteren vanop kilometers afstand. Hij kon zelfs bepalen tot welke orde ze behoorden.


Bekende Vlaamse vrouwen Nathalie Meskens en Pascale Platel begraven Rik Torfs

Voor het eerst in het ludieke Canvasprogramma Een laatste groet zijn er dus meer vrouwen dan mannen onder de 'beste vrienden' die afscheid nemen van hun geliefde. En daar heeft kerkjurist en CD&V-senator Rik Torfs voor gezorgd.

Hij wordt ten grave gedragen en wordt daarbij begeleid door Nathalie Meskens en Pascale Platel.

Nathalie Meskens maakt meteen haar debuut in Een laatste groet. Er zijn ook mannen. Lieven Scheire en Paul Michiels brengen ook hun hulde. Michiels was de buurjongen van Torfs en herinnert hem vooral van de rondjes die kleine Rik maakte op zijn fiets. Hij brengt dan ook het nummer Rikse met zijn strikske. Ter info: Torfs gelooft niet in reïncarnatie want 'hij wil niet terugkeren als pakweg Louis Tobback.'