maandag 8 augustus 2011

Nathalie Meskens en Tine Embrechts te gast in Villa Marcel Vanthilt

Nathalie Meskens en Tine Embrechts op 7 augustus 2011 te gast in Villa Marcel Vanthilt.
Zoals gebruikelijk krijgt de zondagavondaflevering van ‘Villa Vanthilt’ een centrale gaste toebedeeld. Dat was afgelopen zondag Nathalie Meskens, actrice (en ze zet ook een hele goeie prinses Mathilde neer).  
Nathalie Meskens kreeg die avond het gezelschap van haar collega Tine Embrechts en de rockgroep Customs. Nathalie Meskens zong zondagavond trouwens ook zelf : ‘Familiar Feeling’ van Moloko.

Nathalie Meskens knijpt ze naast rallypiloot
Nooit liet actrice en zangeres Nathalie Meskens (29) zó het achterste van haar tong zien als gisteravond in Villa Vanthilt.
Nathalie Meskens was de centrale gaste van Marcel en kreeg in een filmpje rijles van rallypiloot Davy Leysen. Nathalie zat met open mond en dichtgeknepen billen op de stoel van de passagier, maar de rijles had wél resultaat: Nathalie klopte haar echtgenoot Jeroen Van Dyck (30) met één seconde in een rondje op een circuit.
Verder gaf Nathalie Meskens uitleg over haar naaktscene in de film Blinker. Nathalie Meskens was nog jong en moest op de eerste draaidag van de Blinker film meteen naakt en de volgens haarzelf onvolgroeide borsten tonen.

Elke zondag legt Marcel Vanthilt een bekende vrouw in de watten in Villa Vanthilt. Op zondag 7 augustus was het de eer aan Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt modelleert Villa Vanthilt helemaal naar haar smaak, met onder meer Tine Embrechts als gaste, muziek van Customs en enkele verrassingen.
Marcel nodigt zondag Nathalies collega-actrice Tine Embrechts uit in Villa Vanthilt.
Nathalie en Tine komen elkaar geregeld al joggend tegen in Antwerpse parken. Sinds een
gezamenlijk optreden op een benefietconcert voor Cunina zijn ze goede vriendinnen.

Op muzikaal vlak mag het best een beetje rocken voor Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt plooit zich
helemaal naar haar wensen en nodigt Customs uit om voor een streepje muziek te zorgen.

De groep brengt zondag zijn nieuwe single Harlequins.
Uitzonderlijk heeft Villa Vanthilt zondag trouwens twee muzikale acts, want Nathalie Meskens neemt ook zelf plaats achter de microfoon.
Dit najaar tourt ze met een liveband en een strijkerstrio langs de culturele centra met eigenzinnige jazzy versies van liedjes van Moloko, Norah Jones, Amy Winehouse, Michael Jackson, The White Stripes en Queens of the Stone Age. Met haar eigen versie van Familiar Feeling van Moloko laat ze horen hoe dat
klinkt.
Marcel Vanthilt verrast Nathalie Meskens in 'Villa Vanthilt'
Elke zondag legt Marcel Vanthilt een bekende vrouw in de watten in 'Villa Vanthilt'. Op zondag 7 augustus is de eer aan Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt modelleert 'Villa Vanthilt' helemaal naar haar smaak, met onder meer Tine Embrechts als gaste, muziek van Customs en enkele verrassingen.
Nathalie Meskens is van vele markten thuis. Ze was te zien in fictiereeksen als 'Kaat & Co' en 'Kinderen van Dewindt', oogstte succes met haar grappige tussenkomsten in 'Wij van België' en 'Tegen de sterren op' en was ook in 'De allerslimste mens ter wereld' en 'Mag ik u kussen' een graag geziene gaste.
Op de recentste editie van de uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren sleepte ze onder meer de sterren voor Beste Actrice en Populairste Televisiepersoonlijkheid in de wacht.
Tussendoor vindt Nathalie Meskens nog de tijd om met een band langs culturele centra te trekken en zet ze zich in voor Cunina, een vzw die onderwijsprojecten steunt in Haïti, Zuid-Afrika, Nepal, Brazilië en de Filipijnen. Wat weinig mensen weten, is dat la Meskens ondertussen ook nog een opleiding tot restauranthouder volgt.
Redenen genoeg om een aflevering van 'Villa Vanthilt' aan Nathalie Meskens te wijden, vond Marcel. Hij haalt haar op 7 augustus naar de Grote Markt van Roeselare voor een 'Villa Vanthilt' ‘op zijn Nathalies’.
DE GASTEN
Marcel nodigt zondag Nathalies collega-actrice Tine Embrechts uit in 'Villa Vanthilt'. Nathalie Meskens en Tine komen elkaar geregeld al joggend tegen in Antwerpse parken. Sinds een gezamenlijk optreden op een benefietconcert voor Cunina zijn ze goede vriendinnen.
Op muzikaal vlak mag het best een beetje rocken voor Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt plooit zich helemaal naar haar wensen en nodigt Customs uit om voor een streepje muziek te zorgen. De groep brengt zondag zijn nieuwe single Harlequins.
Uitzonderlijk heeft 'Villa Vanthilt' zondag trouwens twee muzikale acts, want Nathalie Meskens neemt ook zelf plaats achter de microfoon.
Dit najaar tourt Nathalie Meskens met een liveband en een strijkerstrio langs de culturele centra met eigenzinnige jazzy versies van liedjes van Moloko, Norah Jones, Amy Winehouse, Michael Jackson, The White Stripes en Queens of the Stone Age. Met haar eigen versie van Familiar Feeling van Moloko laat ze horen hoe dat klinkt.

zaterdag 6 augustus 2011

Actrice Nathalie Meskens zondag centrale gaste in ‘Villa Vanthilt’

Actrice Nathalie Meskens zondag centrale gaste in ‘Villa Vanthilt’
Zoals gebruikelijk krijgt de zondagavondaflevering van ‘Villa Vanthilt’ een centrale gaste toebedeeld. Dat is nu zondag Nathalie Meskens, actrice (en ze zet ook een hele goeie prinses Mathilde neer). Zij krijgt die avond het gezelschap van haar collega Tine Embrechts en de rockgroep Customs. Nathalie zelf zal zondagavond trouwens ook zingen : ‘Familiar Feeling’ van Moloko.
Marcel Vanthilt verrast Nathalie Meskens in 'Villa Vanthilt'
Elke zondag legt Marcel Vanthilt een bekende Vlaamse vrouw in de watten in 'Villa Vanthilt'. Op zondag 7 augustus is de eer aan Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt modelleert 'Villa Vanthilt' helemaal naar haar smaak, met onder meer Tine Embrechts als gaste, muziek van Customs en enkele verrassingen.
Nathalie Meskens is van vele markten thuis. Ze was te zien in fictiereeksen als 'Kaat & Co' en 'Kinderen van Dewindt', films als Blinker en Code 37, oogstte succes met haar grappige tussenkomsten in 'Wij van België' en 'Tegen de sterren op' en was ook in 'De allerslimste mens ter wereld' en 'Mag ik u kussen' een graag geziene gaste. Op de recentste editie van de uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren sleepte ze onder meer de sterren voor Beste Actrice en
Populairste Televisiepersoonlijkheid in de wacht.
Tussendoor vindt Nathalie Meskens nog de tijd om met een band langs culturele centra te trekken en zet ze zich in voor Cunina, een vzw die onderwijsprojecten steunt in Haïti, Zuid-Afrika, Nepal, Brazilië en de Filipijnen. Wat weinig mensen weten, is dat la Meskens ondertussen ook nog een opleiding tot restauranthouder volgt.
Redenen genoeg om een aflevering van 'Villa Vanthilt' aan Nathalie te wijden, vond Marcel. Hij haalt Nathalie Meskens op 7 augustus naar de Grote Markt van Roeselare voor een 'Villa Vanthilt' ‘op zijn Nathalies’.
DE GASTEN
Marcel nodigt zondag Nathalies collega-actrice Tine Embrechts uit in 'Villa Vanthilt'. Nathalie Meskens en Tine komen elkaar geregeld al joggend tegen in Antwerpse parken. Sinds een gezamenlijk optreden op een benefietconcert voor Cunina zijn ze goede vriendinnen. Op muzikaal vlak mag het best een beetje rocken voor Nathalie. Marcel Vanthilt plooit zich helemaal naar haar wensen en nodigt Customs uit om voor een streepje muziek te zorgen. De groep brengt zondag zijn nieuwe single Harlequins.
Uitzonderlijk heeft 'Villa Vanthilt' zondag trouwens twee muzikale acts, want Nathalie Meskens neemt ook zelf plaats achter de microfoon. Dit najaar tourt ze met een liveband en een strijkerstrio langs de culturele centra met eigenzinnige jazzy versies van liedjes van Moloko, Norah Jones, Amy Winehouse, Michael Jackson, The White Stripes en Queens of the Stone Age. Met haar eigen versie van Familiar Feeling van Moloko laat ze horen hoe dat klinkt.
Ten slotte heeft Marcel Vanthilt nog enkele verrassingen voor Nathalie Meskens in petto.
'Villa Vanthilt', zondag 7 augustus om 21.25 uur op Eén.
Marcel nodigt zondag dus Nathalies collega-actrice Tine Embrechts uit in Villa Vanthilt.
Nathalie Meskens en Tine komen elkaar geregeld al joggend tegen in Antwerpse parken. Sinds een
gezamenlijk optreden op een benefietconcert voor Cunina zijn ze goede vriendinnen.
Op muzikaal vlak mag het best een beetje rocken voor Nathalie. Marcel Vanthilt plooit zich
helemaal naar haar wensen en nodigt Customs uit om voor een streepje muziek te zorgen.

De groep brengt zondag zijn nieuwe single Harlequins.
Uitzonderlijk heeft Villa Vanthilt zondag trouwens twee muzikale acts, want Nathalie Meskens neemt ook zelf plaats achter de microfoon. Dit najaar tourt ze met een liveband
en een strijkerstrio langs de culturele centra met eigenzinnige jazzy versies van liedjes van
Moloko, Norah Jones, Amy Winehouse, Michael Jackson, The White Stripes en Queens of
the Stone Age. Met haar eigen versie van Familiar Feeling van Moloko laat ze horen hoe dat
klinkt.
De opnames van Villa Vanthilt met Nathalie Meskens starten zondag om 21.25 uur op de Grote Markt in Roeselare

maandag 1 augustus 2011

Nathalie Meskens vanaf 26 oktober 2011 in bioscoopfilm Code 37

Nathalie Meskens vanaf 26 oktober 2011 in bioscoopfilm Code 37.
Vanaf 26 oktober loopt Code 37 - de film in de Vlaamse bioscoopzalen. Onlangs werd een nieuwe trailer voor de film met Nathalie Meskens op de wereld losgelaten.
De film is gebaseerd op de populaire VTM-reeks Code 37. Naast Veerle Baetens, Marc Lauwrys, Gilles De Schryver en Michael Pas hebben ook Nathalie Meskens (Kaat & Co, Tegen de sterren op), Maaike Neuville (Katarakt, De Smaak van De Keyser), Aline Van Hulle (Smoorverliefd), Peter De Graef (David) en Jurgen Delnaet (Aanrijding in Moscou) een rolletje in de film.
Code 37 - De film zal in het Gentse nachtleven spelen, meer bepaald rond de prostitutie van studentes.
In de trailer is muziek te horen van Intergalactic Lovers. Die groep gaat de soundtrack van de film verzorgen.
Code 37, het u welbekende vtm-kijkcijferkanon, is nog maar twee seizoenen jong, maar ondertussen niet meer van het scherm weg te denken. U heeft vol enthousiasme het tweede seizoen gevolgd, maar bent nu hopeloos in een zwart gat verzeild geraakt? Geen nood, want Veerle Baetens, Michaël Pas en collega's zijn ondertussen klaar met de opnames voor de bioscoopfilm, geregisseerd door Jakob Verbruggen.
 
Spelen ook mee: Maaike Neuville, Nathalie Meskens en vele anderen. Bent u nu nóg niet overtuigd? Wel, de soundtrack wordt verzorgd door Intergalactic Lovers! Zeg nu nog eens dat u vanaf 26 oktober de bioscoop niet zal bestormen.
Op 26 oktober komt dus de verfilming van de vtm-misdaadserie 'Code 37' in de Vlaamse bioscoopzalen. De hoofdrollen worden, net als in de serie, gespeeld door Veerle Baetens, Michaël Pas, Gilles De Schrijver en Marc Lauwrys.
De film gaat over de prostitutie in Gent. In een sekscinema wordt een bekende schrijver aangerand, terwijl hij een afspraakje had met een jonge studente. Nadat hoofdinspecteur Hannah Maes en haar team erachter komen dat in de club Sin City veel studentes klanten oppikken, starten ze met een undercoveractie. De zaak neemt een persoonlijke wending als blijkt dat de eigenaar van zowel Sin City als de sekscinema de oom van Roos is.
Code 37 werd geproduceerd door Dirk Impens van Menuet en de regisseur van dienst was Jakob Verbruggen. Andere acteurs die meespelen zijn ondermeer Geert Van Rampelberg, Carry Goossens, Maaike Neuville en Nathalie Meskens.
Na de serie komt nu dus ook Code 37 met de langverwachte film. De makers hebben intussen een voorsmaakje vrijgegeven door middel van een veelbelovende officiële trailer.
In de film moet Hannah Maes (Veerle Baetens) en haar team van de zedenrecherche weer een zedenmisdrijf oplossen. De opnames zijn nu afgerond en de film zal eind oktober te zien zijn in de zalen.
Synopsis
Een bekende schrijver wordt aangerand in een sex-cinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken.
Wanneer Hannah en haar team ontdekken dat de eigenaar van zowel de sex-cinema als van Sin City de oom van Roos is, neemt de hele zaak een persoonlijke wending. In de eerste plaats voor Hannah, want zij weet als geen ander hoe zwaar familiegeheimen kunnen wegen…
De film speelt vanaf 26 oktober in verschillende bioscopen in Vlaanderen. ‘Code 37: de film’ werd geproduceerd door Dirk Impens van Menuet en de regisseur van dienst was Jakob Verbruggen.
Naast Veerle Baetens zijn ook onder meer Gilles De Schrijver, Michaël Pas, Marc Lauwrys, Nathalie Meskens, Maaike Neuville, Geert Van Rampelberg, Carry Goossens in de film te zien.
Bekijk hier de trailer van de super spannende Code 37 film met Nathalie Meskens: