donderdag 23 juni 2011

Nathalie Meskens gastspeler in eerste uitzending De kazakkendraaiers van Cath Luyten

Nathalie Meskens gastspeler in eerste uitzending De kazakkendraaiers gepresenteerd door Cath Luyten.

Cath Luyten presenteerde vanaf 27 februari 2011 ‘De kazakkendraaiers’, een verbaal steekspel waarin twee teams strijden voor de titel van Beste Kazakkendraaier.


Teamkapiteins Bart De Pauw en David Galle krijgen daarvoor elke week de hulp van een geestige gastspeler. Nathalie Meskens mocht meteen in de eerste uitzending al opdraven.
Het was de eerste keer dat Cath Luyten een programma presenteerde. De echtgenote van Frank Raes is vooral bekend als reporter van Vlaanderen Vakantieland.
David Galle is een nieuw gezicht op televisie. Hij is de winnaar van de Comedy Casino Cup 2009. Bart De Pauw zat dat jaar in de jury.
Bekende gastspelers zijn Henk Rijckaert, Sven de Leijer, Bart Cannaerts, Adriaan Van den Hoof, Tom Lenaerts en Philippe Geubels. Lieven Scheire van Basta en Nathalie Meskens bijten op 27 februari de spits af.
De Kazakkendraaiers: nieuw humorprogramma op Eén
Vanaf zondag 27 februari presenteerde Cath Luyten De kazakkendraaiers, een verbaal steekspel waarin twee teams strijden voor de titel van Beste Kazakkendraaier. Teamkapiteins Bart De Pauw en David Galle krijgen daarvoor elke week de hulp van een geestige gastspeler zoals Nathalie Meskens.


De kazakkendraaiers is een gloednieuw humoristisch panelprogramma met Bart De Pauw en David Galle, gepresenteerd door Cath Luyten. Daarin brengen twee teams dertien weken lang spelenderwijs een ode aan de retoriek.
Elke aflevering dagen vaste kapiteins Bart De Pauw en David Galle en hun gastspelers als Nathalie Meskens elkaar uit met opdrachten die ze voor elkaar bedenken. De verdediging opnemen van een bekende m/v die pas op minder flatterende wijze in het nieuws is gekomen? Een oprechte maar delicate vraag van een kind beantwoorden?
Of een overtuigende presentatie geven over een heikel thema dat de tegenpartij heeft aangereikt? De teams moeten zich in verschillende studiorondes uit allerlei penibele situaties redden met als enige wapens hun mondigheid, overredingskracht en een flinke dosis onzin.
Tussen de studiorondes door zijn er filmpjes waarin ‘de kazakken’ ook in het echte leven bewijzen dat ze hun plan kunnen trekken in allerlei vreemde, moeilijke, spannende of absurde situaties. De opdrachten vergen van de spelers elke keer opnieuw een flinke portie improvisatietalent.
De gastspelers in het programma van en die Bart De Pauw en David Galle bijstaan zijn grappige BV’s, acteurs, stand-upcomedians en ander bekend of minder bekend komisch talent. Zo zullen onder meer Nathalie Meskens, Henk Rijckaert, Sven de Leijer, Bart Cannaerts, Adriaan Van den Hoof, Dries Heyneman, Tom Lenaerts en Philippe Geubels hun kans wagen in de arena van De kazakkendraaiers.
In de eerste aflevering, op zondag 27 februari, bijten Lieven Scheire en Nathalie Meskens de spits af. De spelers die op het einde van de avond het publiek het best van hun kunnen hebben weten te overtuigen, winnen de bedenkelijke titel van Beste Kazakkendraaiers.
De Kazakkendraaiers was een Vlaams, humoristisch panelprogramma van en met Bart De Pauw dat vanaf 27 februari 2011 te zien was op één, met meteen Nathalie Meskens in de eerste uitzending. De laatste aflevering werd op zondag 22 mei 2011 uitgezonden. Het geheel werd gepresenteerd door Cath Luyten.

vrijdag 17 juni 2011

Nathalie Meskens hoofdrolspeelster in nieuwe advocate VTM-reeks "Danni Lowinski"

Nathalie Meskens wordt de hoofdrolspeelster in de nieuwe VTM-reeks "Danni Lowinski". De reeks speelt zich af in Genk.
‘Danni Lowinski’ gaat over ex-kapster Danni (vooraan in de dertig), die enkele jaren geleden besloot dat ze meer wou in het leven en zich vol overgave op een studie rechten wierp.
Na het behalen van haar diploma wil ze aan de slag als advocate maar wanneer geen enkel advocatenbureau haar ernstig neemt, besluit Danni(Nathalie Meskens) haar eigen kantoor te openen in een winkelcentrum in haar thuisstad Genk, waar ze juridisch advies biedt aan 1 euro per minuut.
Haar ambitie, haar spontane en unieke manier om cases te onderzoeken, haar grote hart en haar eerste successen als advocate bezorgen haar al snel heel wat klanten.
Volgens VTM toont ‘Danni Lowinski’ onze hedendaagse maatschappij zoals ze is: een harde wereld, waarin een groot deel van de bevolking het allesbehalve makkelijk heeft. Maar Danni(Nathalie Meskens) is er het mooiste bewijs van dat je kunt opklimmen in het leven, zolang je het zelf maar wil.
‘Danni Lowinski’ wordt geproduceerd door Sultan Sushi en de regie is in handen van Christophe Ameye en Gijs Polspoel, die ook geregisseerd hebben voor ‘De Rodenburgs’.
 
De reeks met in de hoofdrol Nathalie Meskens komt tot stand in samenwerking met de provincie Limburg en de stad Genk. In 2012 komt 'Danni Lowinski' op de buis.
De burgemeester van Genk is alvast enthousiast: "Deze reeks is voor onze stad de ideale manier om de verborgen kwaliteiten en charmes van Genk in de kijker te plaatsen”, zegt Wim Dries.
De populaire Vlaamse actrice Nathalie Meskens, in februari verkozen tot dé televisiepersoonlijkheid van 2010, kruipt binnenkort in de huid van advocate Danni Lowinski, voor een gelijknamige dramedyreeks die in 2012 op vtm te zien zal zijn. De reeks wordt opgenomen in en rond Genk, dat daarvoor, net als de provincie Limburg, 250.000 euro heeft neergeteld.
'Danni Lowinski' gaat over ex-kapster Danni(Nathalie Meskens), die na het behalen van een diploma rechten aan de slag wil als advocate. Wanneer geen enkel advocatenbureau haar ernstig neemt, opent ze haar eigen kantoor in een winkelcentrum in haar thuisstad Genk, waar ze juridisch advies verleent aan 1 euro per minuut. Haar ambitie, haar aanpak en haar eerste successen als advocate leveren haar al snel heel wat klanten op.
Waar in Genk de serie met Nathalie Meskens zal opgenomen worden, is nog niet bekend. Momenteel wordt nog gezocht naar geschikte locaties. Maar het kantoor van hoofdpersonage Danni Lowinski zou mogelijk onderdak krijgen in Shopping 1.
 
Bridget Jones
Het Duitse origineel, met comédienne Annette Frier in de titelrol, ging in april 2010 voor het eerst op antenne, en sleepte sindsdien heel wat prijzen in de wacht. De Vlaamse remake wordt geproduceerd door Sultan Sushi en de regie is in handen van Christophe Ameye en Gijs Polspoel, die onder meer 'De Rodenburgs' op hun palmares hebben.
"Geld waard"
De reeks komt tot stand in samenwerking met de provincie Limburg en de stad Genk, die beide 250.000 euro sponsoren. "Uitzonderlijk, maar wij vinden dat het dat waard is", zegt Wim Dries, de Genkse burgemeester die naar eigen zeggen al langer vragende partij was om te participeren in een fictiereeks. "Deze reeks met Nathalie Meskens is de ideale manier om de verborgen kwaliteiten en charmes van Genk in de kijker te plaatsen. Het hoofdpersonage woont hier, heeft Poolse roots en een vader die als mijnwerker heeft gewerkt… Ze is van eenvoudige afkomst, maar wil toch iets realiseren: dat is ook wat we met Genk proberen te doen."

donderdag 2 juni 2011

Nathalie Meskens figureert in Telenet-campagne

Nathalie Meskens figureert in Telenet-campagne
Nathalie Meskens en Balen figureren sinds maandag in een reclamecampagne van Telenet. Onder de noemen 'Balen vs Leut' worden 100 Balense gezinnen uitgedaagd om een maand zonder digitale tv door te brengen.
BIj de Telenetcampagne 'Balen vs Leut' speelt Nathalie Meskens de gemeentes Balen en Leut uit tegen elkaar in een verborgen cameraprogramma. Daarbij worden 100 Balense gezinnen uitgedaagd om één maand zonder digitale tv door te brengen.
De gezinnen uit Leut krijgen één maand gratis digitale tv aangeboden.De reacties hierop worden met een verborgen camera gefilmd. De filmpjes worden vanaf maandag vertoond in de reclameblokken en op You Tube.
De nieuwste marketingcampagne van Telenet met Nathalie Meskens zaait verwarring, zelfs bij Telenet zelf. Klanten wordt gevraagd hun smartcard voor digitale televisie af te geven, om zo te onderzoeken hoe hard ze digitale televisie zouden missen. 'Niet doen', raadt de klantendienst van Telenet aan, 'er zijn fraudeurs aan het werk'. Wel doen, zegt de woordvoerder van Telenet. 'De actie is helemaal koosjer.' Saskia Van Gestel
Donderdag werden verschillende Telenetklanten uit het Kempische Balen opgebeld door Telenet. Ook wij. De vraag luidde of we wilden deelnemen aan een experiment waarbij we de smartcard en de afstandsbediening van onze digicorder een maand lang in bewaring wilden geven bij Telenet. Een vreemde vraag, en we waren blijkbaar niet de enige. Zouden er dieven aan het werk zijn die het gemunt hebben op de smartcard? Wanneer we vrijdag de klantendienst van Telenet contacteren voor meer uitleg, krijgen we te horen zeker niet op het voorstel in te gaan.
'Een bedrijf probeert smartcards te bemachtigen om zo films te downloaden op uw kosten', aldus de klantendienst. 'We maken een dossier op met de klachten van alle mensen die hiermee te maken krijgen.'
Wanneer we zaterdag terugbellen, twee keer zelfs, krijgen we telkens te horen dat je beter de smartcard niet meegeeft omdat het om bedrog gaat. Blijkbaar waren er nog mensen die de Telenetcampagne met Nathalie Meskens niet helemaal vertrouwden, want de politie van Mol kreeg verscheidene verontruste inwoners aan de lijn.
We namen de proef op de som en ontvingen de 'fraudeurs' thuis om de smartcard in te leveren.
'Wij fraudeurs? Helemaal niet!', klonk het bij de twee mannen die ons een contractje onder de neus schoven. 'We werken via een interimkantoor in opdracht van Telenet. Het gaat echt wel om een digitaal tv-experiment.'
Hallo Telenet? Woordvoerster Evelyne Nieuwland: 'Onze klantendienst is blijkbaar nog niet op de hoogte van het digitale tv-experiment dat deel uitmaakt van onze nieuwste marketingcampagne. Ik kan iedereen geruststellen: het gaat niet om fraude. We hebben gewoon een interne communicatiefout gemaakt.'
Het digitale tv-experiment van Telenet maakt deel uit van een marketingcampagne met Nathalie Meskens die binnenkort wordt gelanceerd.
'Voor dit experiment hebben we een honderdtal gezinnen uit Balen gekozen om de smartcard en de afstandsbediening van hun digicorder een maand lang in te leveren', zegt de verantwoordelijke voor de campagne. 'We onderzoeken zo of digitale televisie invloed heeft op de gezinnen en hoe ze het gemis van hun digicorder ervaren. Na een maand vragen we de gezinnen in een telefonische enquête naar hun ervaringen.'